loader

Websites

Uw website is een belangrijk interactief medium en een manier om de achterban snel en up to date te informeren. Dit vraagt om korte en duidelijke teksten, treffende beelden en foto’s en voldoende call-to-action punten. We verpakken dit in een aantrekkelijke vormgeving en een heldere zoekstructuur. Soet en Blank maakt in nauw overleg met u een goed functioneel en grafisch ontwerp zodat uw site meteen de juist structuur heeft. Vanuit deze ‘kapstok’ gaan we stap voor stap verder met het ontwerpen, bouwen en vullen van uw site. Dat gebeurt volgens een met u afgesproken planning met verschillende controle- en testmomenten. Pas als u tevreden bent gaat uw site live.

Website pakket

U kunt bij ons terecht voor het complete pakket: ontwerpen, schrijven, bouwen. De website wordt zo ontwikkeld dat u er later zelf gemakkelijk teksten en beelden aan kunt toevoegen. Zo blijft uw site actueel. Voor het beheren van de teksten op uw site en het verzorgen van actueel nieuws kunt u ons ook inschakelen.
Als de content compleet is gemaakt en op uw site staat, installeren wij Google Analytics en zorgen we voor een sitemap. Zo weet Google over het bestaan van uw site en kan hij alle pagina’s op uw site vinden en indexeren.

SEO webteksten

Het maken van SEO webteksten is een logische stap om goed vindbaar te zijn door Google. Pagina’s die een unieke content hebben scoren altijd het hoogst. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie hoger in de Google-ranking komt. De bezoekers van uw site scannen content en u wilt ze zo lang mogelijk op uw site houden. Onze tekstschrijvers maken daarom korte en prettig leesbare SEO vriendelijke teksten mét de juiste tone-of-voice.

Onze langetermijnrelaties