loader

Magazines

U wilt een goed klant- of relatiemagazine dat helemaal bij uw organisatie past? Met onderscheidende foutloze teksten die uw doelgroep aanspreken? Wij hebben jarenlange expertise in het schrijven van sterke teksten. Wij gaan graag voor u op pad, nemen interviews af, schrijven boeiende artikelen en pakkende columns. Wij begeleiden het volledige proces van de eerste redactievergadering tot en met de levering: in zo’n zes weken maken wij uw complete magazine.

Wij geven magazines ook fraai vorm

Soet en Blank zorgt niet alleen voor ijzersterke teksten, wij zorgen ook voor ontwerp en opmaak. Het wordt mooi vormgegeven met prachtige foto’s vanuit een duidelijke bladformule. U heeft één aanspreekpunt voor het schrijven van de teksten en aansturen van de fotograaf, opmaker en drukker. Dat scheelt u enorm veel tijd en zorgt voor een soepel proces. Desgewenst regelen we ook het verzenden van de bladen.

Wilt u liever een digitale uitgave of e-zine?

Wilt u geen drukwerk? Ook dat kan. Wij maken uw blad dan in een fraaie, bladerbare digitale vorm. Door een online magazine in samenhang met uw website en social media in te zetten, creëert u een ideaal platform om uw doelgroep aan u te binden.

Ook voor een compleet nieuwe uitgave

Toe aan een compleet nieuw blad? Wij maken een passend ontwerp en ontwikkelen een nieuwe bladformule. Dat levert u een prachtig nieuw magazine op waarmee u de komende tijd vooruit kunt.

Eindredactie

U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor het inkopen van ‘losse’ onderdelen van het productieproces: projectcoördinatie, eindredactie, tekstproductie, vormgeving of drukwerk. We maken graag een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

Onze langetermijnrelaties