loader

Logo en Huisstijl

Uw huisstijl en logo vormen het visitekaartje van uw organisatie. Dat vraagt om regelmatig onderhoud en vernieuwing. Soet en Blank heeft ruime ervaring met het ontwerpen en restylen van huisstijlen en logo’s. We bekijken samen wat u wilt uitstralen en hoe u dit in uw (media)uitingen tot uitdrukking wilt laten komen. Wij werken voorstellen uit en maken daarna alle uitingen die u wilt. Van de relatief eenvoudige uitingen als visitekaartjes en briefpapier tot aan bijvoorbeeld gevel- en autobelettering en bedrijfskleding. Het is allemaal mogelijk.

Ontwerp en vormgeving van uw huisstijl

Een goed logo geeft potentiële en bestaande klanten en uw relaties een prima eerste indruk. Bij het logo-ontwerp werken onze vormgevers een aantal voorstellen uit waaruit we samen de beste kiezen. Er zijn dus voldoende bijstel- en ijkpunten waarmee we tot het beste logo komen.

Een fraai logo

Een fraai logo is belangrijk, maar het is nog niet alles. Een samenhangend gebruik van uw logo, kleur, beelden en letters zorgt ervoor dat uw bedrijf altijd herkenbaar is voor klanten en relaties. Soet en Blank ontwerpt én ontwikkelt uw huisstijl van A tot Z. U heeft daarbij één aanspreekpunt. Dat is wel zo handig. Na de ontwikkeling van alle middelen – gedrukt en online – is alles volledig uw eigendom. Het is immers uw huisstijl, niet de onze.

Wilt u een restyling?

Wilt u uw bestaande logo en huisstijl niet compleet omgooien maar opfrissen? Ook dat is natuurlijk mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief. We nemen alles met u door en stellen een aantal verbeteringen voor. Als u daarmee akkoord bent, gaan we aan het werk met de vernieuwing. Met deze modernere variant van uw bestaande logo en huisstijl kunt u er weer een tijdje tegen.

Onze langetermijnrelaties