loader

Jaarverslagen

Uw jaarverslag is een jaarlijks visitekaartje waarin u niet alleen terugblikt op de jaarprestaties, maar waarin u ook de plannen en ambities van uw organisatie uitlegt. Dit stelt eisen aan inhoud en vormgeving. Het scheelt u een hoop tijd en ergernis als u dit door een professionele partij laat doen.

Soet en Blank maakt samen met u een concept of een thema. Dát is de start en het laat zien wat uw organisatie belangrijk vindt. Als helemaal duidelijk is wat u wilt, maken wij een duidelijke opzet en offerte voor het werk inclusief planning.

Schakel ons in voor schrijfwerk, fotografie, illustraties, vormgeving, drukwerk en de organisatie en begeleiding van het geheel of voor onderdelen van dit werk. Het blijft altijd maatwerk!

Fraai ontworpen jaarverslag

Jaarverslagen zijn voor veel organisaties een ‘moetje’. Daardoor zijn ze vaak aan de saaie kant. Dat is en gemiste kans. Een goed geschreven en fraai ontworpen jaarverslag is namelijk een manier om uw organisatie te onderscheiden. De teksten die wij voor u schrijven zijn pakkend, concreet én zeker niet te lang. Het ontwerp van uw jaarverslag staat altijd in dienst van de inhoud. Fraaie beelden zijn leuk, maar als ze geen relatie hebben met de tekst, zegt het de lezer niet zo veel. De strategie van uw organisatie moet leidend zijn bij het concept. De strategie zegt namelijk waar uw organisatie voor staat en waar u naartoe wilt in de komende jaren.

Online en gedrukt

Er zijn natuurlijk allerlei combinaties en vormen. Zo kunt u een samenvattend gedrukt publieksjaarbericht laten maken waarin we doorverwijzen naar de online uitgebreide versie van uw jaarverslag. U kunt er ook voor kiezen om de samenvattende en officiële versie allebei te drukken én daarnaast ook online te laten maken in een bladerbare pdf. De digitale versies maken we natuurlijk geschikt voor tablets en smartphones. Ook maakt Soet en Blank regelmatig infographics en factsheets waarin we in een notendop uw jaarprestaties opsommen. Ideaal als weggever aan uw relaties. U kunt er zelfs voor kiezen om ons een mooie audiovisuele versie te laten maken waarin we uw highlights over het afgelopen jaar laten zien. Binnen uw budget helpen we u naar de meest geschikte oplossing.

Onze langetermijnrelaties