loader

Beleidsplannen

De organisatiekoers en -plannen voor de langere termijn legt u vast in een beleids- of ondernemingsplan. U laat erin zien wie uw organisatie is en waar die voor staat. Het plan is een houvast voor uw organisatie en voor uw relaties. Tegelijkertijd kan het plan een uitnodiging zijn voor anderen om met u mee te denken.

Hoe laat u nu het beste zien wat uw organisatie de komende jaren van plan is? Wij helpen u daarbij. Soet en Blank maakt van het ondernemingsplan een aansprekend en inspirerend verhaal. Dat is altijd maatwerk.

U kunt ons inschakelen om de hele productie voor u te verzorgen. Dat bespaart u veel tijd. Met de beschikbare informatie en door interviews maken we een opzet en natuurlijk een planning. Als die akkoord is, gaan we echt aan de slag. We schrijven stap voor stap en in nauw overleg met u het hele beleidsplan.

Ieder ondernemingsplan is uniek

Ieder beleidsplan is anders en uniek. Het moet passen bij uw organisatie. Bij de belangen, de spelregels en de organisatiecultuur. Soet en Blank leeft zich in in uw organisatie en raakt de juiste teksttoon. Overtuigende teksten zijn belangrijk. Het beleidsplan verkoopt uw organisatie in de komende jaren. Naar uw stakeholders, maar ook intern. Het bestuur of Raad van Commissarissen moet de plannen natuurlijk ook zien zitten en ook de werkvloer moet het ondernemingsplan ‘dragen’. Dit houdt Soet en Blank altijd voor ogen bij het schrijven en vormgeven van uw beleidsplan.

Een goed beleidsplan heeft een heldere structuur. Een inleiding of voorwoord, een samenvatting, eventueel een leeswijzer, een doelen- en actielijst en natuurlijk de tekst van het plan zelf.

Complete productie van uw beleidsplan

Wij kunnen het complete productieproces voor u verzorgen: tekst, fotografie, illustraties, vormgeving, drukwerk en de organisatie ervan. U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor delen van het werk. Drukwerk of digitaal? Geen probleem. Alles is mogelijk.

Onze langetermijnrelaties