loader

Ontwerp en opmaak

U wilt een compleet nieuw ontwerp voor uw brochures, magazines, folders, website of andere uitingen? Onze bevlogen art-directors en vormgevers regelen het voor u. Met kennis van zaken en een frisse blik gaan ze voor u aan de slag.

Definitief ontwerp

Vanaf de eerste ideeën tot aan het leveren van het definitieve ontwerp, het gebeurt altijd in nauw overleg. Het is een écht stappenplan waarin we regelmatig dingen terugkoppelen. Bij het maken van het ontwerp kijken we natuurlijk naar de samenhang tussen beeld, tekst en kleur. Maar dat is niet het enige: we bekijken bijvoorbeeld ook welk papier het meest geschikt is voor uw magazine of andere uiting.

Pas als u tevreden bent met het basisontwerp, gaan we verder. Het is úw magazine of brochure. Daarna zorgen onze opmakers ervoor dat de teksten en beelden op de gewenste manier in uw magazine of brochure terecht komen, in gedrukte of digitale vorm.

Strakke opmaak

Uw magazine staat. U bent tevreden over het ontwerp. Dan wilt u het natuurlijk regelmatig laten verschijnen, online of gedrukt of in een combinatie van beide. Naast de juiste tekst wilt u ook dat het blad er fraai uitziet. Onze opmakers zorgen ervoor dat het magazine iedere keer weer aan uw eisen voldoet. In een speelse combinatie van beeld, kleuren en tekst maken ze er een sprekend geheel van dat het oorspronkelijke ontwerp trouw blijft.

Duidelijke planning

Minstens zo belangrijk hierbij is de planning. U wilt dat uw magazine verschijnt wanneer u dat wilt. Dat is voor ons geen enkel probleem. We spreken een duidelijke en realistische planning met u af waarin u voldoende tijd heeft om de drukproeven te beoordelen en correcties te laten doorvoeren. Pas als u tevreden bent, gaan we het magazine drukken of zetten we het online.

Dit alles geldt uiteraard ook voor het produceren en opmaken van uw brochure, jaarverslag, beleidsplan, folder of flyer. Welke uiting u ook wilt laten opmaken, wij regelen het en we zorgen dat het goed gebeurt!

Onze langetermijnrelaties