loader

Brochures

Brochures zijn ideale communicatiemiddelen. Ze geven uw klanten en relaties praktische informatie over uw product of dienst en over uw totale bedrijf. Een brochure is overzichtelijk en heeft een bijzondere uitstraling, is blijvender dan een folder of flyer. Hij wordt vaak langer bewaard waardoor u beter onthouden wordt. Een fraaie brochure zet uw offertes meer kracht bij en is een mooi visitekaartje, bijvoorbeeld in uw beursstand en natuurlijk op de balie van uw bedrijf. U zet er uw bedrijf of organisatie echt mee neer.

Een fraai ontwerp voor uw brochure

Soet en Blank heeft uitgebreide ervaring in het maken van brochures. Wij bieden u het gehele pakket: vormgeving, tekst en drukwerk of digitaal. Natuurlijk kunt u ook delen hiervan los bij ons inkopen. Uw brochure ontwikkelen we binnen uw bestaande huisstijl of we maken een geheel nieuw ontwerp. We bespreken uw wensen van tevoren uitgebreid. Het kan bijvoorbeeld ook een overzichtelijke reeks zijn waarmee u uw klanten over diverse onderdelen van uw dienstverlening informeert. Daarmee raken we meteen de juiste toon, in vorm én tekst. U heeft altijd één aanspreekpunt tijdens het gehele productieproces. Een strakke planning en duidelijke afspraken doen de rest. Wij helpen u er graag bij.

Folders, flyers, factsheets

Folders en flyers brengen op een positieve en wervende manier een korte boodschap over aan uw doelgroep. Een folder of flyer overtuigt direct, de eerste indruk moet raak zijn. We houden hier rekening mee bij het ontwerp en de tekst. Uw flyer of folder draagt bij aan een speciale boodschap of actie of geeft u bijvoorbeeld mooie publiciteit, zodat uw event een groot succes wordt. Een factsheet presenteert in een notendop de sterke punten van uw bedrijf. Eigenlijk letterlijk de feiten. Wij maken een krachtige factsheet waarmee u uw bedrijf kernachtig aan uw relaties presenteert.

Onze klanten zijn erg tevreden met het effect van de folders, flyers en brochures die Soet en Blank maakt. Ze spreken daadwerkelijk mensen aan en zorgen zo voor een prima promotie van uw bedrijf, uw event of verkoopactie.

Onze langetermijnrelaties