loader

Eindredactie

Uw tekst is klaar, maar u bent nog niet tevreden. Hij past nog niet voldoende bij uw boodschap of bij de doelgroep waarvoor de tekst is geschreven. Misschien is de tekst verouderd en toe aan een opfrisbeurt? Soet en Blank helpt u om uw tekst meer aan te laten sluiten bij uw boodschap. Informatief, commercieel of in een nieuwsvorm? Soet en Blank maakt het voor u in orde. We besteden daarbij veel aandacht aan de juiste teksttoon, tekstopbouw en natuurlijk de doelen die u heeft.

Redigeren en corrigeren

Uw tekst vertelt het juiste verhaal voor de gekozen doelgroep en toch vindt u hem nog niet helemaal in orde. Een redigeerslag zorgt ervoor dat uw tekst veel beter leesbaar wordt. We letten op te lange of passieve zinnen, te veel dezelfde woorden en we kijken goed naar de hoofdstuk- en alineakoppen. Deze grondige Soet en Blank ‘stofkam’ maakt uw teksten veel duidelijker.

Controleren drukproef

Als we uw tekst corrigeren, veranderen we niets meer aan de tekstinhoud, maar kijken we naar de spelling en interpunctie. Ook controleren we de drukproef voor u. Zodat uw tekst foutloos wordt gedrukt of op uw website komt.

Uitbesteden eindredactie

Het uitbesteden van eindredactie op teksten heeft vele voordelen. Het scheelt u kostbare tijd, u weet zeker dat één iemand zich verantwoordelijk voelt voor de deadline van de gehele productie en u heeft één aanspreekpunt. Zo bent u er zeker van dat uw tekst op tijd en op de door u gewenste manier bij uw doelgroep komt.

SEO copywriting

Soet en Blank maakt ook bestaande teksten geschikt voor online gebruik. De eindredactie is dan gericht op SEO copywriting en de vindbaarheid van uw website. Zo kunt u bestaande teksten eenvoudig geschikt laten maken voor online gebruik.

Onze langetermijnrelaties