loader

“Er zijn alleen maar positieve reacties gekomen via Twitter en Facebook en via bestuur en collega’s. De infographic-spread in de Etten-Leurse Bode ziet er heel mooi uit.”

André Zijlmans, communicatieadviseur/webredacteur gemeente Etten-Leur

“Het was een prima samenwerking. Last minute wijzigingen zijn meteen doorgevoerd en de infographic die Soet en Blank voor ons maakte, werd op tijd opgeleverd. Het resultaat is ernaar!”

Bart Gijsbers, communicatieadviseur gemeente Lansingerland

“Ik vind de samenwerking met Soet & Blank zeer plezierig verlopen. Jullie denken goed mee en komen snel met nieuwe proeven.”

Kim Muskens, communicatiemedewerker gemeente Krimpenerwaard

“Soet en Blank schrijft ons officiële digitale jaarverslag. Die teksten zijn in februari al klaar. Een prettig idee en helemaal volgens de planning”

Denise Roks, Woonkracht10, Zwijndrecht

 “Wij, van Woonpartners Midden-Holland en de bewoners van de Zuidrandflat zijn heel blij met het boek. Tijdens de receptie is het boek met veel enthousiasme uitgedeeld en gelezen. Wij zijn dan ook verheugd dat we volgend jaar een nieuwe productie met Soet & Blank kunnen uitvoeren.”

Medewerkers WoonPartners Midden-Holland – In een reactie via LinkedIn

“We krijgen ontzettende leuke reacties op de begrotingsinfographic die Soet & Blank heeft gemaakt. We zijn erg tevreden met het proces en het eindresultaat.”

Adriaan Don, Coördinator Financieel Beleid, Gemeente Vlaardingen

“Soet en Blank heeft ons uitstekend geholpen bij het maken van een vouwkaart als verkorte versie van ons nieuwe ondernemingsplan. Het proces ging soepel en we zijn tevreden over ontwerp en tekst. Op een toegankelijke en illustratieve manier informeren we hiermee onze huurders over onze keuzes in de komende jaren.”

Alexandra Boddaert, Woningcorporatie Clavis, Terneuzen

“Het was leerzaam omdat we aan een stuk hebben gewerkt dat we op dat moment ook moesten produceren. Het voordeel was dat we daar nu ook eens flink de tijd voor hadden en meteen feedback kregen.”

Cursisten van SWO Drimmelen over de trainingen van Soet & Blank

“’De infographic is goed ontvangen, ons algemeen bestuur en de burgemeesters waren zeer lovend. Ik heb alleen maar positieve geluiden vernomen. De samenwerking met Soet & Blank verliep soepel en prettig.”

Henk Buesink, financieel specialist gemeente Etten-Leur

“Wij zijn erg tevreden over het digitale jaarbericht dat Soet en Blank voor het IMW heeft gemaakt. De samenwerking was prettig, alles verliep volgens planning en het eindresultaat voldoet volledig aan onze wensen.”

Brigitte Bax, IMW Tilburg

‘We zijn erg enthousiast over de infographic die Soet en Blank voor ons heeft gemaakt. De icoonkeuze, kleuren en de toegankelijke verpakking van de informatie passen prima bij onze uitstraling.

Inge Huiszoon, communicatieadviseur R&B Wonen

“Onze jaarinfographic die Soet & Blank voor ons heeft gemaakt, ziet er prima uit! Het tekstwerk, ontwerp en drukwerk zijn goed verlopen, korte lijnen waardoor alles snel ging.”

Audrey van Hees, Medewerker Communicatie & PR Humanitas DMH

“Mijn complimenten. Ons meerjarenperspectief ziet er erg mooi uit. We zijn erg tevreden met de samenwerking en het eindresultaat.”

Stefanie Ten Hove, Secretariaat Zorgorganisatie de Blije Borgh, Hendrik-Ido-Ambacht

“Jullie hebben Raffy echt zorg uit handen genomen. De samenwerking verliep bijzonder prettig en erg vlot. Ons jaarbericht is een fraai visitekaartje geworden!”

Woonzorgcentrum Raffy, Breda

“De kennismaking, het voorstel en de offerte vielen meteen in de smaak. Ga de flyer en de advertentie maar maken”

Marie-José de Bruin, Surplus Comfort/Serviceresidentie Vredenbergh, Breda

“De schrijftraining van Soet en Blank had een hele praktische insteek. Er was een goede en open sfeer met veel ruimte voor vragen. De trainer maakte de deelnemers positief kritisch en erg enthousiast. Wij zijn zeer tevreden”

Susanne Van Riel-Bastiaenen, Amaliazorg, Oirschot

“We zijn blij met de infographics die zijn gemaakt. Dit is precies wat we bedoelden. Ook onze directie is enthousiast over de toegankelijke, duidelijke en snelle manier van presenteren. Enorm bedankt dat jullie dit zo snel konden regelen.”

Astrid Mulder, Communicatie Adviseur Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond

“Soet & Blank produceerde voor ons al een aantal infographics. Het bureau maakt mooie dingen, schakelt snel en levert op tijd aan. Dat werkt erg plezierig.”

Sandy Raadtgever, Communicatie Gemeente Vlaardingen

Onze langetermijnrelaties