loader

Jaarverslag laten schrijven?

Uw jaarverslag is een jaarlijks visitekaartje waarin u niet alleen terugblikt op de jaarprestaties, maar waarin u ook de plannen en ambities van uw organisatie uitlegt. Dit vergt veel tijd en energie om op te stellen naast uw dagelijkse taken. Daarom schakelt u Soet en Blank in om uw jaarverslag te laten schrijven

Soet en Blank maakt samen met u een concept of een thema. Dát is de start en het laat zien wat uw organisatie belangrijk vindt. Als helemaal duidelijk is wat u wilt, maken wij een duidelijke opzet en offerte voor het werk inclusief planning. Schakel ons in voor schrijfwerk, fotografie, illustraties, vormgeving, drukwerk en de organisatie daarvan.

Waarom Soet en Blank kiezen?

Naast dat wij uw jaarverslag zowel tekstueel als visueel kunnen laten schrijven door één van onze fantastische tekstschrijvers. Hebben wij u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Allround verzorging;
  • Flexibiliteit;
  • Goede service;
  • En al 15 jaar lang kwaliteit;

Soet & Blank: uw betrouwbare partner

Al meer dan 15 jaar schrijven wij heldere teksten. Of het nu gaat om overtuigende jaarverslagen of beleidsplannen of pakkende teksten voor uw klantenmagazine. Soet en Blank is een betrouwbare partner die moeiteloos aansprekende teksten schrijft die passen bij uw doelgroep. Teksten waar u trots op bent!

De teksten die wij voor u schrijven zijn pakkend, concreet én zeker niet te lang. Het ontwerp van uw jaarverslag staat altijd in dienst van de inhoud. Fraaie beelden zijn leuk, maar als ze geen relatie hebben met de tekst, zegt het de lezer niet zo veel. De strategie van uw organisatie moet leidend zijn bij het concept. De strategie zegt namelijk waar uw organisatie voor staat en waar u naartoe wilt in de komende jaren.

Geïnteresseerd in onze service?

Wilt u graag een afspraak inplannen om uw jaarverslag te laten schrijven? Wij kunnen het complete productieproces voor u verzorgen: tekst, fotografie, illustraties, vormgeving, drukwerk en de organisatie ervan. U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor delen van het werk. Drukwerk of digitaal? Geen probleem. Alles is mogelijk. Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze langetermijnrelaties