loader

Jaarverslag laten maken

Een jaarverslag kent diverse eisen aan inhoud en vormgeving. U blikt immers niet alleen terug op de jaarprestaties, maar presenteert ook de plannen en ambities van uw organisatie. Dat maakt een jaarverslag tot een soort visitekaartje van uw organisatie of bedrijf. Soet & Blank neemt u graag het vele werk van en de eventuele ergernissen die komen kijken bij het maken van een jaarverslag uit handen. Samen met u bedenken we een concept of een thema dat laat zien wat uw organisatie belangrijk vindt. Wilt u uw jaarverslag laten maken door Soet & Blank? Neem dan gerust contact met ons op!

Het jaarverslag als visitekaartje

Een saai jaarverslag is een gemiste kans. Doordat veel organisaties het maken van het jaarverslag als een ‘moetje’ zien is dat logisch, maar met een aantrekkelijk en fraai jaarverslag kunt u uw organisatie onderscheiden van de rest. Soet & Blank is expert in het schrijven van pakkende, concrete en zeker niet te lange jaarverslagen met fraaie beelden die echt iets toevoegen aan de tekst. Hierbij is de strategie van uw organisatie leidend bij het concept. De strategie zegt namelijk waar uw organisatie voor staat en waar u naartoe wilt in de komende jaren. Als we helemaal duidelijk voor ogen hebben wat u wilt, presenteren wij u een duidelijke opzet, offerte en planning.

Soet & Blank reikt u diverse mogelijkheden aan voor de vorm van uw jaarverslag:

De digitale versie van uw jaarverslag maken we uiteraard geschikt voor tablets en smartphones. Infographics en factsheets geven u de mogelijkheid om in een notendop uw jaarprestaties op te sommen. Ideaal om weg te geven aan uw relaties! De audiovisuele versie is zeer geschikt om uw highlights van het afgelopen jaar mee te laten zien. Hiermee gooit u gegarandeerd hoge ogen.

Meer informatie

Soet & Blank helpt u graag om binnen uw budget de meest geschikte oplossing te bedenken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of om een offerte aan te vragen. Laat uw jaarverslag maken door Soet & Blank en creëer daarmee het ultieme visitekaartje voor uw organisatie!

Onze langetermijnrelaties