loader

Infographic laten maken

Bent u op zoek naar een manier om complexe informatie in een toegankelijk format te presenteren? Met een infographic vangt u uw verhaal in één uniek en transparant beeld en brengt u de informatie helder en duidelijk over. Soet en Blank is expert in het maken van prachtig vormgegeven infographics en heeft een effectieve manier ontwikkeld om de inhoud van uw boodschap terug te brengen tot de pure essentie. Wilt u een infographic laten maken? Bekijk dan eens ons portfolio en aarzel niet om contact met ons op te nemen!

De mogelijkheden van infographics

Het doel van een infographic is het overbrengen van complexe informatie op een heldere en duidelijke manier. Visuele content is in vele gevallen steker dan tekstuele content en blijft dus goed hangen bij uw doelgroep. Wat uw doelgroep ook is, infographics zijn voor diverse communicatiedoeleinden geschikt. Kijk maar naar de volgende voorbeelden:

De mogelijkheden zijn eindeloos! Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen doen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek of vraag direct een offerte aan.

Het stappenplan

Bij Soet & Blank werken we met een speciaal stappenplan voor het maken van uw perfecte infographic. De eerste stap is het inventariseren. We kijken naar uw doelgroep, het doel dat u wilt bereiken en op welke manier u uw infographic wilt publiceren. Stap 2 is het afnemen van interviews. Hierbij gaat het om de informatie en de samenhang van de infographic. Bij deze stap is het belangrijk om tot de kern van de complexe informatie te komen. Daarna gaat de ontwerper aan de slag bij stap 3. De ontwerper heeft veel oog voor detail en maakt een eerste opzet. Als u tevreden bent met het geheel, komt stap 4: publicatie van de infographic. We sturen de drukker aan of zorgen dat uw infographic digitaal wordt verspreid.

Contact

Heeft u interesse in het laten maken van een infographic? Neem dan gerust contact met ons op! Wij spreken graag samen met u alle mogelijkheden door. Wilt u eerst een offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Voor een impressie van ons werk verwijzen we u graag naar ons portfolio. Neem gerust een kijkje!

Onze langetermijnrelaties