loader

Een beleidsplan schrijven

Van plan om een beleidsplan te gaan schrijven, maar weet u niet waar u moet beginnen? En hoe laat u nu het beste zien wat uw organisatie de komende jaren van plan is? Wij helpen u daar graag bij. Soet en Blank maakt van het ondernemingsplan een aansprekend en inspirerend verhaal, uw verhaal. Dat is dus altijd maatwerk.

U kunt ons inschakelen om de hele productie voor u te verzorgen. Dat bespaart u veel tijd. Met de beschikbare informatie en door interviews maken we een opzet en natuurlijk een planning. Als die akkoord is, gaan we echt aan de slag. We schrijven stap voor stap en in nauw overleg met u het hele beleidsplan.

Over Soet en Blank

Al meer dan 15 jaar schrijven wij heldere teksten. Of het nu gaat om overtuigende jaarverslagen of beleidsplannen of pakkende teksten voor uw klantenmagazine. Soet en Blank is een betrouwbare partner die moeiteloos aansprekende teksten schrijft die passen bij uw doelgroep. Teksten waar u trots op bent!

De organisatiekoers en -plannen voor de langere termijn legt u vast in een beleids- of ondernemingsplan. U laat erin zien wie uw organisatie is en waar die voor staat. Het plan is een houvast voor uw organisatie en voor uw relaties. Dit houdt Soet en Blank altijd voor ogen bij het schrijven en vormgeven van uw beleidsplan. Een goed beleidsplan heeft een heldere structuur. Een inleiding of voorwoord, een samenvatting, eventueel een leeswijzer, een doelen- en actielijst en natuurlijk de tekst van het plan zelf.

Uw voordelen bij Soet en Blank

Naast dat wij uw beleidsplan aansprekend en inspirerend kunnen schrijven. Hebben wij u nog meer voordelen te bieden:

  • Al 15 jaar lang kwaliteit;
  • Flexibiliteit;
  • Goede service;
  • En allround verzorging.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag kennis maken met Soet en Blank om een beleidsplan te laten schrijven? Wij kunnen het complete productieproces voor u verzorgen: tekst, fotografie, illustraties, vormgeving, drukwerk en de organisatie ervan. U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor delen van het werk. Drukwerk of digitaal? Geen probleem. Alles is mogelijk. Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze langetermijnrelaties