loader

Een beleidsplan opstellen

Waarom zou u een tekstschrijver inhuren? Bereken eens hoeveel tijd het u kost om uw beleidsplan op te stellen. Bent u steeds bezig met het herschrijven en bent u uiteindelijk niet tevreden? Besteed dan uw beleidsplan opstellen uit aan ons, Soet en Blank. Wij werken snel en foutloos en hebben door onze jarenlange ervaring een zeer goed gevoel voor de juiste toon voor uw doelgroep.

Uw beleidsplan is het visitekaartje van uw organisatie en moet dus duidelijk en juist zijn opgesteld. Niet alleen tekstueel maar ook visueel. En dit alles kunnen wij, Soet en Blank, voor u op maat maken.

Beleidsplan: een aansprekend en inspirerend verhaal

Al meer dan 15 jaar schrijven wij heldere teksten. Of het nu gaat om overtuigende jaarverslagen of beleidsplannen of pakkende teksten voor uw klantenmagazine. Soet en Blank is een betrouwbare partner die moeiteloos aansprekende teksten schrijft die passen bij uw doelgroep. Teksten waar u trots op bent! De organisatiekoers en -plannen voor de langere termijn legt u vast in een beleids- of ondernemingsplan. U laat erin zien wie uw organisatie is en waar die voor staat. Een goed beleidsplan heeft een heldere structuur. Een inleiding of voorwoord, een samenvatting, eventueel een leeswijzer, een doelen- en actielijst en natuurlijk de tekst van het plan zelf.

Waarom u Soet en Blank kiest

Naast dat wij uw beleidsplan zowel tekstueel als visueel kunnen opstellen. Hebben wij u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Flexibiliteit;
  • Goede service;
  • Al 15 jaar lang kwaliteit;
  • En allround verzorging.

Geïnteresseerd in onze service?

Wilt u graag een afspraak inplannen om uw beleidsplan te laten opstellen? Wij kunnen het complete productieproces voor u verzorgen: tekst, fotografie, illustraties, vormgeving, drukwerk en de organisatie ervan. U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor delen van het werk. Drukwerk of digitaal? Geen probleem. Alles is mogelijk. Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze langetermijnrelaties